TUDATOS FALATOK

minden, amit az egészséges táplálkozásról tudni érdemes

Kezdődjön könnyebben az esküvőszezon!

indul_az_eskuvoszezon.jpg

Az esküvő még mindig egy nő életének egyik legfontosabb napja. Mindenki a menyasszonyra figyel, nem véletlen, hogy szeretne mindenki a lehető legjobban kinézni egy tökéletesen passzoló ruhában. Talán nincs olyan ara, aki ne fogyókúrázna a nagy nap előtt, talán így vagyunk kódolva, hogy egy kis diéta és pár kiló mínusz nélkül el sem tudjuk képzelni a férjhez menést. De ez nem is baj, egyszerűen jobban érezzük így magunkat, és tele önbizalommal állunk az oltár elé. Nagyon nem mindegy azonban, hogy ezt a néhány kiló mínuszt mikor és hogy érjük el.

Aki házasodik, annak tisztában kell lennie azzal, legyen bármennyire is laza csaj, hogy ez az egyik legstresszesebb időszak az életben, az esküvőszervezést nem lehet félvállról venni, a helyszínen, az ételeken, a vendéglistán és a dekoráción túl millió olyan dolog lesz, ami eszedbe sem jutott a lánykérés utáni órákban. Éppen ezért, bár furán hangozhat, nem ilyenkor van ideje az őrült diétának és testedzésnek és az időtényezővel is számolni kell.

Sokkal inkább van szükség egy jól kiszámítható étrendre, és az sem árt, ha nem neked kell megfőznöd és előkészítened az ételek nagy részét. A legegyszerűbb, ha ilyenkor kiiktatod a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, hogy a vércukorszinted ne ingadozzon, emeled a fehérjebevitelt, mely segít a zsírégetésben és emellé rengeteg vizet iszol.

A mozgást se hanyagold el, heti háromszor-négyszer 30-40 perc kardióból és erősítésből álló edzés megsokszorozza az energiádat, tónusossá teszi az izmokat és nem mellesleg a feszesíti a bőrt. Bátran egészítsd ki szaunázással a mozgást, kitisztul tőle az arcbőr, rózsás színe lesz és az anyagcserédet is felpörgeti. Az időzítés sem mindegy, adj magadnak három hónapot az esküvő előtt, hogy kicsit formába hozd magad, mert ha túl későn vágsz bele, és rövid idő alatt akarsz lefogyni, akkor egy feszült, fáradt nő sétál majd a vőlegény felé.

Az utolsó héten néhány okos trükköt még bevethetsz. Ilyenkor tényleg érdemes elmenni szaunázni, hibiszkuszos teát fogyasztani, ami nem csak finom, de vízhajtó hatású is, így megszabadulhatsz a felesleges víztől a szervezetben. Ezen kívül, ha nem okoz nehézséget, a cukrot is hagyd el teljesen, így a hasad is laposabb lesz, és az arc is kontúrosabb lesz.

Egy jól megtervezett étrend és a kellő mennyiségű idő segíteni fog, hogy kicsit karcsúbban bújj bele a menyasszonyi ruhádba, de ne feledd, hogy a leendő férjed mindenképpen boldog és büszke lesz, amikor felé sétálsz, és ez a néhány kiló neked fog számítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosfalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr6513741840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tudatos falatok

Szenvedélyünk az egészséges táplálkozás, így blogunkban az ideális testsúly eléréséhez, a jó közérzethez és az örömteli élethez szeretnénk hozzásegíteni. Végre ne csak álmodozz a célodról, hanem valósítsd is meg. Itt vagyunk hozzá!

süti beállítások módosítása